Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Пламен Горанов - шест години по-късно!

Милена Пехливанова тел: 0888698460

На 20 февруари 2019 година се навършват шест години от достигналият до крайност протест на Пламен Горанов срещу варненските кмет и общински съвет. Самозапалването и смъртта на младия човек предизвикаха много граждани да изградят Грамада пред сградата на Общината. С това те ясно заявиха две неща – своята съпричастност към Пламен Горанов и своето недоволство към управлението на нашия град.

За тези шест години Грамадата бе премахвана няколко пъти от местната ни управа, обикновено по късна доба. Но будни варненци я изграждаха отново и отново на същото място.

Тя е там и днес.

Наред с това, ние, като граждани на Варна, настояваме за изграждането на мемориален знак в памет на Пламен, който загина в ужасни мъки. За да се знае и помни от всички и никога да не се повтаря тази трагедия!

На 20.02.2019г. от 18:45ч. при Грамадата пред Община Варна ще оставим идейния ни проект за паметна плоча на Пламен Горанов. Каним гражданите на Варна да заповядат и да изразят отношението си към проекта. Ще бъде почетена и паметта на Пламен Горанов.

Събитието е флашмоб.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Пламен Горанов - шест години по-късно!"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.