Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Безплатен Професионален Уебинар “Болестно преяждане, фокус превенция на състоянието при младежи” на 2 Юни

https://unikalonlineinstitute.com

Елисавета Павлова тел: 0878205221

Това е една от инициативите на Асоциация УНИКАЛ във връзка със СВЕТОВНИЯТ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА 2 ЮНИ 2019 г. както и към Юнската ни Кампания „ДЕЦАТА СА НАША ОТГОВОРНОСТ – ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВЕ ЧРЕЗ НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ“

На кратко за уебинара:
“Болестно преяждане, фокус превенция на състоянието при младежи” е насочен към аудиторията на специалистите от здравни, психологични, социални, дието-нутриционни и други помагащите професии, както и към студенти или завършили такива подготвящи се да работят в изброените сфери.

Уебинара ще включи теми относно все-още не добре разпознатото хранително нарушение-Безконтролно Преяждане (БП), осоновни диагностично критерии и симптоми- за разпознаване, разлики между обикновено преяждане и дигнозата Безконтролно Преяждане, какви са последствията и как те се отнасят за младежите, какви са последствията върху здравето и живота им като цяло, какво могат да правят родителите- насоки към тях и към здравните специалисти- как да не дескриминират пълните си пациенти/клиенти и как е важно да не им се предписват диети за отслабване, защо диетите не са решението за БП- и как точно те биха навредили и какви са насоките за лечение, какво да правят накратко-като стъпки.

За Лектора:
Лектор на уебинара е международният партньор на Асоциация УНИКАЛ, живеещата в Америка Д-р Анна Герджикова, която с ентусиазъм ни партнира на доброволни начала. Тя е Директор на административното обслужване, Харолд С. Шот, Фондация Програма за нарушения в храненето. Д-р Герджикова служи като лицензиран социален работник за Линднер Център на HOPE, с основен акцент в лечението на възрастни пациенти с хранителни разстройства и нарушения на настроението. Тя е амбулаторен терапевт, фасилитатор на стационарна група, както и координатор за оценка / резултати.

Записване:
За да се запишете за уебинара е нужно да изпратите имейл с Тема: Записване за Уебинар за 2 Юни на : student.unikal@gmail.com

ВАЖНО! Запис на уебинара ще бъде изпратен на посочения от вас при записване имейл за отбелязване на СВЕТОВНИЯТ ДЕН ЗА БОРБА С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ НА 2 ЮНИ 2019 г.

Ако знаете че други биха харесали и намерили за полезно да гледат уебинарите ни, моля споделете тази информация посредством социалните си профили!

Първа Българска Организация при Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Безплатен Професионален Уебинар “Болестно преяждане, фокус превенция на състоянието при младежи” на 2 Юни"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.