Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Иновативно представяне на зелените пространства в столицата чрез съвременни дигитални технологии

ngo-most.eu

Васил Стойков тел: 0876672712

Парковите пространства в големите градове са от ключово значение за поддържане на качеството на въздуха. Град София се отличава с богато разнообразие на зелени площи, които го нареждат пред градове като Лондон, Прага и Париж. Те са представени по атрактивен начин чрез проект „Тайните градини на София“. Основната цел на проекта е да насърчи опазването на околната среда и повиши ангажираността в тази сфера, посредством популяризирането на зелени пространства в София, оказващи въздействие върху чистотата на въздуха, с помощта активно използване на съвременните информационни и комуникационни технологии. Проектът включва изработване на дигитална платформа: secret-gardens.eu с информационно-образователни материали, виртуална разходка и аудио наръчник с атрактивни за жителите и посетителите на града локации.
Проект „Тайните градини на София“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община- Програма „Европа“ 2022 от СНЦ М.О.С.Т.Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Иновативно представяне на зелените пространства в столицата чрез съвременни дигитални технологии"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.