Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Мундус Сървисиз АД призьор в годишните награди на БАИ “Инвеститор на годината”

Тина Христова тел: 0884648148

Най-голямата компания за комплексни фасилити и инженерни услуги в България отличена за постиженията си в категория „Инвеститор в сливане/придобиване“ за 2017 г.


Българска агенция за инвестиции към Министерство на икономиката организира за 12-тата поредна година церемонията “Инвеститор на годината” за отличаване на най-значими инвестиционни проекти през изминалата година. По време на тържественото събитие, на което присъстваха вицепремиера Т. Дончев, министри, посланици и официални лица, „Мундус Сървисиз“ АД получи награда в категорията “Инвеститор в сливане/придобиване” за 2017 г. Г-н Лъчезар Петров, изпълнителен директор на „Мундус Сървисиз“ получи кристалния плакет, придружен от грамота от Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция по инвестиции (БАИ). При връчването на наградата г-н Янев подчерта, че ръста в икономиката ни често се дължи именно на корпоративните сливания и така по-силни и окрупнени българските компании могат да излязат на световния пазар.

Лъчезар Петров прие наградата от името на акционерите, управлението и служителите на „Мундус Съвисиз“ и благодари на двата инвестиционни фонда – „Кей Джей Кей Кепитъл“ и „Емпауър Кепитъл“, които повярваха в идеята, че в България може да просперира фирма, работеща изцяло на „светло“ и предоставяща пълен набор от фасилити услуги и инженерни решения на европейско ниво. Г-н Петров е убеден, че Мундус Сървисиз е естествен партньор на всеки инвеститор, който иска да развива бизнес в България и на локално ниво да получи услуги със същото качество, което е свикнал да очаква на глобалните пазари.

Компанията беше номинирана за наградата в резултат на осъществената инвестиция през 2017-та в придобиване и развитие на „Ей.Ес.Ес.-България“ ЕООД - високоспециализиран доставчик на решения за пожароизвестяване, пожарогасене, контрол на достъпа и на „ВМ Аутомейшън“ ЕООД - инженерингова компания, специализирана в областта на решения за отопление, вентилация и климатизация и непрекъсваемо токозахранване. Двете компании успешно преминаха процес на вливане в „Мундус Сървисиз“, заедно с придобитите през 2016-та година „Вики Комфорт 2004“ ЕООД - най-голямата компания за почистване в страната и „Фасилити Оптимум България” ЕАД - безспорен лидер в интегрираните фасилити услуги.

В срока за участие в конкурса в БАИ са били предложени над 70 компании от всички сфери на икономиката, информационните технологии, здравеопазването, номинирани от търговски камари, областни администрации и общини. Всички номинации са били разгледани от незвисимо жури от бизнес лидери и професионалисти.

Повече за „Инвеститор на годината“
Конкурсът се организира от 12 години от Българската агенция за инвестиции (БАИ) и има за цел да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани у нас през 2017 г. Водещи критерии при определянето на победителите са обемът на инвестицията, броят на разкритите работни места, както и районът, в който се разкрива ново производство или се разширява вече съществуващо предприятие.

Повече за „Мундус Сървисиз“
„Мундус Сървисиз“ АД е най-голямата компания за комплексни фасилити услуги и инженеринг решения в България и най-големия работодател в сектора фасилити мениджмънт. „Мундус Сървисиз“ обслужва над 4,000 локации, с обща площ от над 3 млн. кв. м. РЗП и с екип от над 2 500 служители. Компанията предоставя услуги на големи и малки клиенти от леката и тежката промишленост, здравеопазването, транспорта, финансите, телекомуникациите, търговията на едро и дребно и др. „Мундус Сървисиз“ предоставя на клиентите си възможност да се концентрират върху основния си бизнес, като компанията изпълнява комплексно или поотделно тези дейности, които не са директно обвързани с генеририрането на приходи. Клиентите могат да изберат от широка гама различни услуги спрямо специфичните нужди – от интегрирани фасилити услуги, услуги за хигиенизиране, озеленяване, спомагателни услуги, персонал на място, ландскейпинг, и др. до инженерни услуги включващи техническа поддръжка, проектиране, изпълнение на СМР, доставка и инсталация на специализирано оборудване, консултиране за енергийна ефективност, доставка и поддръжка на решения за контрол на достъпа и др.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Мундус Сървисиз АД призьор в годишните награди на БАИ “Инвеститор на годината”"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.