Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Варна отново е домакин на ежегодния семеен форум „Академия за Родители”

www.parentacademy.bg

Велимира Великова тел: 886061893

Каним всички майки и татковци от Варна и региона, на 27 октомври в Детски център „Мама и аз”.
Грижата за детето започва от грижата за себе си - от 9.30 до 17.00ч в съботния ден, бъдещите родители ще могат да научат от доказани специалисти от София и Варна, най-важното за здравето на бременната, храненето в този важен период, има ли нужда от подготовка за раждането, какво да очакват от първите дни с бебето, как да започнат с кърмене, таткото в тази нова роля, и още много интересни теми. Настоящите родители ще могат да научат повече за ранното детско развитие, какво са Монтесори и Валдорф, и как да ги прилагат у̀ дома, как децата учат чрез преживяване, най-важното за здравословното хранене и ключчът за справяне с детските протести.

На разположение на родителите през целия ден на „Академия за родители” в кътовете за консултации ще бъдат представители на различни организации, от които могат да получат насоки и индивидуални съвети по различни теми - ранно детско развитие, стимулиране на речта, здравословно хранене за цялото семейство, първа помощ при падане и задавяне, семеен бюджет, и още много.

Както винаги организаторите са помислили и за децата, за които ще има различни интересни, развиващи и безплатни детски работилници и забавления. Както винаги организаторите са помислили и за децата, за които ще има различни интересни, развиващи и безплатни детски работилници и забавления. В арт ателие Оранжев слон ще изработват забавни стикери за стъкло, ще декорират моливници и ще апликират рамки за снимки; в занимални Туки Так ще се забавляват с любими детски игри и логически задачи; ще месят хляб и ще участват в театър на трохите с Хлебни къщи; ще готвят здравословно с Къщата на печките; ще направят първи стъпки в програмирането с Mindhub, ще свирят на музикални инструменти (да, и барабани!) с Варна рок скул, ще опознават космоса с Дино, ще развихрят въображението си с арт работилницата на Бочко и ще направят собствен комикс Елена Владова.

Повече информация можете да намерите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

Входът е безплатен, но местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация.
Полезни линкове
Сайт „Академия за родители“: https://parentacademy.bg/
Facebook събитие: https://goo.gl/qz8aZx
Програма: https://goo.gl/diSa8t

***
„Академия за родители“ е най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Каузата ни е да предоставяме на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

За повече информация: Велимира Великова, vel@parentacademy.bgПрикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Варна отново е домакин на ежегодния семеен форум „Академия за Родители” "

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.