Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Име на изпращача: Велизар Гоцев

Email на изпращача: bgvakancia@gmail.com

Телефон на изпращача: 0899 998 432

Цените за настаняване не са най-важни за туристите!

Противно на очакванията, данни от допитване на BgVakancia.com, показват че цената не е най-важният фактор за туристите, когато избират хотел. Само 34% от анкетираните смятат, че добрата цена е от голяма важност. За сравенение, 68% от попълнилите анкетата смятат, че чистотата в хотела е от основно значение. Друго, което е много важно за 63% от анкетираните е добрата комуникация с хотела, преди, по време и след резервацията.

Възможността да получиш голям набор от допълнителна информация и услуги (24 часа рецепция, наем на автомобили, екскурзии, СПА процедури и др.) се смята за маловажно от над 40% от анкетираните. Може би повечето хора считат това за допълнителен разход и поради тази причина не го поставят в своите критерии за важност.

Анкетата беше проведена през периода април – юли 2017 година, с участието на 400 туриста. Анкетираните бяха помолени да помислят за различни фактори, които влияят при избора на място за настаняване - местоположение, цена, чистота, услуги и други. На всеки един въпрос те имаха възможност да дадат степен на важност – от 1 до 5. Самата анкета беше попълнена от хора на различни възрасти, между 18 и 65 години. Впечатление прави това, че 79% от тях са жени.------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Цените за настаняване не са най-важни за туристите!"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно
Прессъобщението е одобрено за изпращане

Обхват на прессъобщението: 927/927 редакции

Отчет на изпращането

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.