Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Център за творческо обучение се оттегли от партньорството си с фондация ELEVATE за осигуряване на извънредна стипендия за международен детски космически лагер

cct.bg

Надя Юрукова тел: 0878629608

Център за творческо обучение се оттегли от партньорството си с фондация ELEVATE за предоставяне на извънредна стипендия за международния космически детски лагер SPACE CAMP TURKEY през 2018 г. Кампанията беше обвързана с посещението в България на Бас Лансдорп - човекът, който иска да засели планетата Марс, което предстои на 23 март.

За наше огромно съжаление, въпреки усилията ни да създадем добро партньорство, целите на двете организации не съвпадат и съвместната ни работа ни би могла да доведе до желания резултат.

Същевременно, Център за творческо обучение продължава работата си за разкриване на нови възможности за деца от България, които имат интерес към космическите науки. За наша радост, през тази година създадохме нови партньорства с няколко общини, които ще дадат шанс на ученици от 9 до 15-годишна възраст, които желаят да се включат в лагера през лятото на 2018-а година.

Традиционната кампания за предстоящия космически сезон продължава и, както обикновено, можете да откриете допълнителна информация на сайта на SPACE CAMP TURKEY - БЪЛГАРИЯ.

Оставаме открити за допълнителни въпроси и уточнения.

cct.bg

spacecamp.cct.bg


------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Център за творческо обучение се оттегли от партньорството си с фондация ELEVATE за осигуряване на извънредна стипендия за международен детски космически лагер "

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.