Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Цели 5 дни, истински 5-метров цепелин и най-малко 5 причини да си в центъра на Варна

Kristina

Разцепващ финал на лятото с ЦЕПЕЛИНА на Sutherland във Варна: готов ли си за голямата работа?

Лятото тази година все ни бягаше, но това няма да попречи на водеща компания за трансформация на бизнес процеси в България, Sutherland да го изпрати подобаващо в морската ни столица с още едно впечатляващо събитие.

Цели 5 дни, истински 5-метров цепелин и най-малко 5 причини да си в центъра на Варна до Морска гара от 29 август до 2 септември!

Защото:
1. Не летим в облаците, но се целим нависоко!
2. Не играем на дребно!
3. Даваме, за да получаваме!
4. Радваме се на живота!
5. Искаме да бъдеш себе си и да последваш успеха на Sutherland!

Наслади се на зрелището, което ти подаряваме точно за края на лятото и сложи точката на сезона по един незабравим начин. А защо пък тази точка да не се превърне в многоточие, водещо към началото на едно вълнуващо ново пътешествие заедно с нас?

Не забравяй - вратите на Sutherland винаги са отворени за талантливи, свободомислещи и креативни хора, които да станат част от нашия колоритен и интригуващ екип във Варна! Повече информация за работата, която чака точно теб, можеш да откриеш на: https://www.sutherlandglobal.bg/

Прегърни предизвикателството да бъдеш с нас не само в края на лятото, но и след него. Обещаваме ти забавна, честна и интересна игра – и никога да не спираме да те изненадваме приятно!

*****
Sutherland Global Services е компания с 10 годишна история в България и разкрити над 2000 работни позиции. Тя предлага на своите служители отлични условия за работа, конкурентна заплата, гъвкаво работно време, безплатни обучения и уникален пакет от социални придобивки, който включва допълнително здравно осигуряване; ваучери за храна; транспортна надбавка и др.
Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Цели 5 дни, истински 5-метров цепелин и най-малко 5 причини да си в центъра на Варна "

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.