Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Излязоха новите теми за конкурса на Space Camp Turkey 2019

д-р Гергана Райжекова тел: 0888812379

Център за творческо обучение има честта да обяви кампания Space Camp Turkey 2019 и новите теми за есета и видео есета за спечелване на стипендия за космическия лагер Space Camp Turkey, който се намира в Измир.

Космическият и научен център за обучение Space Camp Turkey се съсредоточава главно върху мотивирането на млади хора от цял ​​свят да преследват кариера в областта на науката, математиката и технологиите. Чрез интерактивни симулации, свързани с Космоса, както младежите, така и възрастните развиват умения за работа в екип, подобряват комуникацията помежду си и възпитават лидерски качества у себе си в динамична и забавна среда. Участниците обличат скафандри, тренират на реални тренажори за подготовка на астронавти, изпробват движенията в безтегловна среда, упражняват се в предната палуба на совалка, проектират колония на Марс. След преминаване на програмите участниците получават сертификати, които са високо ценени в голям брой училища и университети по света.

Програмата е с продължителност една седмица и се провежда изцяло на английски език от специално подготвени обучители и специалисти. Космическият център дава възможност на деца и младежи на възраст от 9 до 15 години да работят със съвременни технологии в областта на астрономията, роботиката, астро-физиката и биологията.

За 10-та поредна година Център за творческо обучение организира конкурс за есе или видео есе, въз основа на което раздава пълни стипендии в размер на таксата за участие от 1250$. Освен с есе или видео есе във втория кръг на конкурса кандидатите трябва да представят също две препоръки от учител по английски и наука, както и снимка от своя бележник.

Темите* за конкурса Space Camp Turkey 2019 са:
1. Промени ли NASA света за 60 години?
2. Екзопланетите – Нови светове
3. Изненада! Аз съм извънземно!
…………………………………………..
*Темите са формулирани от медалисти на Space Camp Turkey.

Условия за кандидатстване и повече информация относно ежегодния ни конкурс може да намерите на сайта ни: http://spacecamp.cct.bg/

**За трета поредна година Център за творческо обучение подарява плакат (на снимката) безплатно на всички, които заявят желание на следния линк до 10 ноември: https://goo.gl/forms/NjJRyiXjTb4hoE2F2Център за творческо обучение искрено благодари на медалистите Татяна, Самуил и Владимир за прекрасните теми за есета, както и на дизайнера на плаката Иван Димитров.

Център за творческо обучение пожелава успех на всички кандидати за космически приключения и знания!Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Излязоха новите теми за конкурса на Space Camp Turkey 2019"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.