Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Независим курс по програмиране в Code School Plovdiv през 2018

https://codeschool.cct.bg/

Надя Юрукова тел: 0878629608

С новата 2018-а година в Пловдив стартират и независими курсове по програмиране Frontend/Backend в Code School Plovdiv.

Училището е отворено за участници на възраст над 16 години, които могат да се запишат чрез следната регистрационна форма: https://goo.gl/KFikMw. Групите са ограничени до 12 човека.

КОИ СМЕ НИЕ?

Code School Plovdiv е партньорство между професионални IT разработчици и организацията Център за творческо обучение, която е първият в България партньор на Гугъл за образованието. През лятото на 2017 г. екипът взе решение да създаде програма за обучение на млади специалисти с две направления front end и back end. За място на обученията бе избран новосъздадения Център за трансфер на технологии в Пловдив. В Пловдив трябва да има такава качествена и независима школа. Code School Plovdiv я създаде.

КАКВО ПРАВИМ?

Ние развиваме технологичните умения на младите хора. Дейностите ни са в подкрепа на интересите на участниците, желанията на работодателите и нуждите на формалното образование. За начало сме създали поредица от обучения, организирани по модела на IT академия. Занапред ще развием проекта в цялостна визия и механизъм за действие в очертаната област.

FRONTEND И BACKEND СПЕЦИАЛИСТИ:

Антон Чолаков – FRONT END TRAINER
Занимава се с уеб програмиране и по-специално фронтенд от повече от 5 години. В последните 2 години разработва активно Single page приложения с Angular. Антон е участвал на различни състезания по Информационни технологии в страната. Съорганизатор и ментор на Националното състезание по информационни технологии и визуални изкуства “Аз мога – тук и сега”. Води упражнения във ФМИ към Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски”. Описва се с огромен стремеж към съвършенство, не обича недовършената работа. Вдъхновител и обучител.
Петър Йочев – BACK END TRAINER
Завършил Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” със специалност Софтуерни технологии и дизайн. Вече три години е софтуерен разработчик (основно) на C# и Java. От две години води упражнения по събитийно и уеб програмиране на C# във Факултета по математика и информатика към Пловдивския университет. Обича да слуша музика с класическо звучене, любимият му композитор е Лудовико Ейнауди.

За повече информация:
Гергана Райжекова

Координатор
Център за творческо обучение

Имейл: gerganar@cct.bg
Тел.: +359 2 408 0326
Моб.: +359 888 812 379------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Независим курс по програмиране в Code School Plovdiv през 2018 "

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.