Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Ден на революция в храненето за втора поредна година в България

Радосвета Симеонова тел: 0896044266

Уважаеми медии
С настоящото съобщение отправям запитване за подкрепа при популяризирането и реализирането на една световна инициатива, която намира съмишленици и у нас и ще проведе в периода 18 – 19 май 2018 г. Става въпрос за движението “Food Revolution Day”, в чиято основа е Jamie Oliver Food Foundation. Целта на фондацията е подобряване качеството на храната, която се приема от децата, но не само. Провокиране на различни инициативи в различни части на света, в стремежа си да да популяризира здравословното хранене сред всички възрасти, предвид съществуващата пряка връзката между качеството на живота и това на храната.
В България, инициативата намира своето продължение в лицето на група работещи майки, загрижени за бъдещето на децата на България, обединени във фондация За храната. Ние влагаме свой доброволен труд и време, за да популяризираме мисията на Jamie Oliver Food Foundation. Правим го единствено с цел да разширим и обогатим познанията на възрастни и деца за здравословното хранене, да подобрим кулинарната култура на българина.
Нашата мисия е да убедим всички, които се отнасят отговорно към това какво слагат на трапезата си, които имат желание да подобрят хранителните си навици и да предлагат идеи как да стане това. На нашата страница във Facebook се споделя информация, знания и рецепти, от всички за които представлява интерес инициативата. Надяваме се да създадем една общност, към която да се присъединят училища, ресторанти, български земеделски производители, бизнес и медии както и всички други, които ценят и работят активно върху предлагането на качествена храна и здравословния начин на живот.
В случай, че подкрепите инициативата всички материали публикувани и излъчени от медията, могат да бъдат споделяни на официалната страница на “Food Revolution Bulgaria” във facebook.

С най-добри пожелания,

Д-р Радосвета Симеонова
Food Revolution Varna
0896 044 266
------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Ден на революция в храненето за втора поредна година в България"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.