Press Bulgaria

Потребител:
Парола:
Запомни ме
 


ПРЕССЪОБЩЕНИЕ START
-------------------

Законодателите на модата в Китай на форум с българските производители

www.bccid.com

Елица Стоилова тел: +359895190022

Българо-китайски Бизнес форум “Иновации в текстилната промишленост” ще се проведе за пръв път в страната ни на 26 септември. Събитието е инициатива на Българо-Китайската Камара за Индустриално Развитие, кабинета на Икономическия и Търговски Консул на Китайското посолство в България и Китайския Културен Център в София. Форумът ще акцентира върху технологичния напредък и иновациите в текстилната промишленост в двете държави.

„Иновации в текстилната промишленост“ се организира по повод посещението на висшия мениджърски екип на китайския холдинг Orient International (Holding) Co., Ltd. (OIH) в България. Холдингът ще бъде в страната ни по покана на кабинета на Икономическия и Търговски Консул на Китайското посолство в България.

По време на форума ще бъдат направени презентации за възможностите за инвестиции в България, бизнес климата в текстилната промишленост в нашата страна и презентация на OIH. В програмата на форума е заложен работен коктейл за осъществяване на индивидуални бизнес контакти с ръководителите на OIH, както и корпоративно представяне на участниците. Форумът е отворен за регистрация за представители на бизнеса.

OIH е държавен холдинг от 367 фирми, лидери в различни бизнес сектори. Освен финансовите инвестиции, които са основна част на структурата, китайският холдинг е лидер в индустрии като здравна, технологии, индустриални недвижими имоти, текстил, карго и други. В световен мащаб OIH се класира на 2-ро място в автомобилния интериор, на 3-то - в модни чанти и куфари, на 4-то - за вълнени пуловери. Холдингът притежава много престижни и световно известни марки като “Threegun”, “Lily”, “Prolivon”, “Yi Jia” и “Milky Way”, с около 4000 магазина в цялата страна. OIH е притежател на правата върху интелектуалната собственост на Bamboo Lyocell и PSA за високотехнологични влакна. Холдингът е разработил редица платформи за обслужване на модната индустрия. "Шанхайската модна седмица" на OIH е една от 5-те най-големи модни седмици в света и има най-голямо влияние върху тази индустрия в Азия.

Лице за контакт, информация: Светла Тонашка, телефон: 02 832 41 36, office@bccid.com , факс: 02 832 41 52.

Бизнес-форумът „Иновации в текстилната промишленост“ ще се проведе на 26 Септември 2018 г. от 9:00 – 11:30 ч. в сградата на Китайски Културен Център в София на адрес: ул. Г. С. Раковски 77, София.


Прикачени файлове------------------
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ END


Отчет за прессъобщение "Законодателите на модата в Китай на форум с българските производители"

Прессъобщението е заплатено успешно
Прессъобщението е публикувано успешно

Въпроси?

Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни на office@pressbulgaria.com.